• Godkjent norsk apotek
  • Lave priser
  • Betal med Klarna eller Vipps

Om Apotekia

Apotekia er et norsk nettapotek med dyktige farmasøyter og et stort utvalg produkter. Vårt mål er at du alltid skal føle deg trygg og fornøyd i møte med oss.

Hos Apotekia har du som bruker tilgang til direkte råd fra noen av Norges dyktigste farmasøyter. Vi  tilbyr målrettet råd gjennom chat, telefon , som i forhold til det tradisjonelle apoteket gir en større mulighet til å være personlig og privat samtidig og dermed sikre en kortere vei til bedring.

Vi dekker et mye større område enn fysiske apotek fordi vi tar med deg rådene til stua når du trenger det. I tillegg leverer vi direkte på døren, slik at du aldri er avhengig av å fysisk måtte møte på apoteket. Alle medisiner som er kjøpt og bestilt gjennom Apotekia, blir også sjekket og pakket av våre farmasøyter.

Råd fra  Apotekia  er basert på vitenskap og påvist erfaring. Vi er oppriktig interessert i å gjøre det lettere for folk å ha det bra. Å være et skritt foran og tørre å utfordre oss selv er viktig for oss, akkurat som ambisjonen vår er å møte mennesker ut fra deres behov og forventninger.

For best å møte kundenes ulike behov for medisiner og helserelaterte produkter, vil vi fortsette å utvikle og utvide sortimentet, lage nye løsninger innen helse, styrke kundeopplevelsen og merkevaren vår.

Det er 18 års aldersgrense for kjøp av reseptfrie legemidler og klarna kontrollerer dette ved utsjekk i handlekurven. 

 

Har du reseptvarer som du ønsker å bestille på apotekia.no 

For at du skal kunne bestille reseptvarer på nettsiden vår og få de tilsendt, trenger vi en løsning som gjør at vi kan laste ned dine elektroniske resepter på en sikker måte. En slik løsning har vi under utvikling og vi vil holde deg oppdatert fremover om når dette er klart.Det skal fortsatt være mulig å bestille reseptvarer ved å møte opp på apoteket eller ved å ta kontakt med oss og reseptvarene leveres deretter rett hjem innen 24 timer (Gjelder Oslo og viken)


Vi gleder oss veldig til å kunne tilby bestilling av reseptvarer på apotekia.no!

 

Leter du etter en vare du ikke finner? 

Vi i Apotekia strekker oss langt for at du skal få tak i alt du måtte trenge av apotekvarer hos oss. Er det en vare du ikke finner i nettapoteket, kan vi helt sikkert hjelpe deg likevel. Ta kontakt med oss på kundeservice  så skal vi hjelpe deg videre. 

 

Har du noen spørsmål eller ønsker du veiledning fra en farmasøyt?
Våre farmasøyter er tilgjengelig på telefon , e-post og på apoteket i skedsmokorset mandag til fredag 09-16. 

 

Les mer om trygg netthandel av legemidler her.

 


Besøksadresse:

Apotekia.no AS

Org: 827 142 352

Gneisveien 18 

2020 Skedsmokorset