• Godkjent norsk apotek
  • Lave priser
  • Betal med Klarna eller Vipps

Recrea Forte 5% liniment 60ml

Utsolgt
SKU
024888
309,-
  • Stort utvalg
  • Rask Leveranse
  • Norsk nettapotek

Til forebyggende behandling av håravfall hos menn og kvinner over 18 år med arvelig håravfall.

Recrea Forte liniment er et reseptfritt legemiddel som inneholder minoksidil, og kan brukes av både menn og kvinner med arvelig håravfall. Linimentet både forebygger håravfall og stimulerer til ny hårvekst. Siden hår vokser langsomt, tar det også tid før effekten av behandlingen med Recrea Forte begynner å vises. Håravfallet stopper opp etter cirka tre måneders behandling.

 

Brukanvisning:

Recrea Forte liniment skal brukes på hodebunnen. Se pakningsvedlegget for utfyllende bruksanvisning.

 

Innholdet i én flaske er beregnet til cirka én måneds forbruk. Det anbefales bruk av silikonfri sjampo ved behandling med Recrea Forte, ettersom silikon danner en hinne på hårbunnen og hindrer Recrea Forte å trenge inn i hårsekken.

 

Viktig informasjon:

Dersom behandlingen avbrytes kan det nye håret falle av i løpet av 3–4 måneder, og håravfallet fortsetter som før behandlingen startet. Spør lege eller apotek dersom du har noen spørsmål om bruken av dette legemidlet.

 

Rådfør deg med lege eller apotek dersom du er gravid eller ammer. Les pakningsvedlegget før bruk. 

 

Det finnes et viss antall produkter i svenske pakninger. På disse står det at produktet kun skal brukes av menn. Den norske felleskatalogen har bruksanvisning for både kvinner og menn, og produktet er godkjent for bruk av begge kjønn i Norge. Trykk her for det norske pakningvedlegget.

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon