• Godkjent norsk apotek
  • Lave priser
  • Betal med Klarna eller Vipps

Tips og råd

Helse handler om å ha det bra – både inne og ute. Hos oss er helsen din det viktigste som finnes. Her finner du tips og råd om ting knyttet til medisiner, helse og livsstil.

Ansiktspleie

En god rutine for ansiktspleie lar deg gå ut med god samvittighet om at huden din får den omsorgen den trenger. ✓Råd og tips ✓ Produktanbefalinger

Hår og hodebunn

rever oppmerksomhet og pleie for å sikre et sunt, vakkert og sterkt hår. Utforsk denne kategorien for å finne artikler og produkter tilpasset ulike hårtyper, samt tips og råd for å bekjempe vanlige hår- og hodebunnsproblemer, som flass, tørrhet, kløe og hårtap. La oss hjelpe deg med å oppnå drømmehåret og en sunn hodebunn.

mage- og tarmproblemer

Utforsk kategorien for mage- og tarmproblemer for å finne nyttig informasjon, råd og løsninger for å håndtere vanlige fordøyelsesplager. Lær mer om hvordan du kan forbedre fordøyelseshelsen og lindre symptomer som oppblåsthet, forstoppelse, diaré og irritabelt tarm-syndrom.

Hudsykdommer

Hudsykdommer kan påvirke mennesker i alle aldre og kan forårsake en rekke symptomer, inkludert utslett, kløe, rødhet og blemmer. Her vil du finne informasjon om de vanligste hudsykdommene .

Sex og prevensjon

Denne kategorien tar for seg temaet sex og prevensjon, og gir deg informasjon om ulike metoder for prevensjon og hvordan du kan finne den som passer best for deg og din partner.

Allergi

Allergi er en vanlig tilstand som kan påvirke mennesker i alle aldre og kan forårsake en rekke symptomer, inkludert kløe, nysing, rennende nese, hovne øyne og mer