• Godkjent norsk apotek
  • Lave priser
  • Betal med Klarna eller Vipps

Ansiktspleie

En god rutine for ansiktspleie lar deg gå ut med god samvittighet om at huden din får den omsorgen den trenger. Visste du at huden er kroppens største organ? Den blir daglig utsatt for mye slitasje. Derfor er den viktig å ta vare på, for at den skal tåle alt den møter i løpet av en dag.

Det kan likevel være komplisert å navigere hva slags hudtype nettopp du har, alle de ulike produktene som finnes, og hva som er det beste du kan gjøre for akkurat din hud. Les om våre råd for ansiktspleie og få våre produktanbefalinger, slik at huden din har det bedre lenger – uansett hudtype.


Hvordan bli kvitt hudormer

Er nesen din full av svarte eller hvite prikker? De aller fleste har slike hudormer. Men hvordan bli kvitt dem? Dette svarer vi på her

Hva kan du gjøre med pigmentflekker i ansiktet?

Pigmentflekker i ansiktet kan oppleves som sjenerende. De er vanskelige å behandle, men enkle å forebygge. Her får du råd til hva du kan gjøre.

Slik reduserer du store porer i ansiktet

Store porer i ansiktet kan ikke fjernes eller bli usynlige, men kan renses og behandles slik at fett fjernes, og huden ser friskere ut. Les hvordan!

En guide til rosacea og god behandling

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet. Det er dessverre umulig å bli kvitt helt, men det finnes behandling som kan redusere plagene