• Godkjent norsk apotek
  • Lave priser
  • Betal med Klarna eller Vipps

Hudsykdommer

Hudsykdommer kan påvirke mennesker i alle aldre og kan forårsake en rekke symptomer, inkludert utslett, kløe, rødhet og blemmer. Disse tilstandene kan skyldes ulike faktorer som allergier, infeksjoner, autoimmune sykdommer eller genetikk. Her vil du finne informasjon om de vanligste hudsykdommene, inkludert eksem, psoriasis, akne, rosacea og impetigo, samt deres årsaker, symptomer og behandlingsalternativer. Fra å bruke reseptfrie kremer og salver til å gjøre endringer i kostholdet og livsstilen, finnes det en rekke behandlingsalternativer som kan bidra til å lindre symptomene og forhindre tilbakefall av hudsykdommer. Artiklene vil hjelpe deg med å forstå mer om hudsykdommer og hvordan du kan ta vare på huden din for å holde den sunn og frisk.

En guide til rosacea og god behandling

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet. Det er dessverre umulig å bli kvitt helt, men det finnes behandling som kan redusere plagene

Eksem

Det finnes flere forskjellige typer eksem. Felles for de ulike variantene er at huden blir tørr og klør. Vi gir deg tips om hvordan du kan behandle eksem og beskytte huden din.